Zebra gone mad


Modell: Petra Fotograf: Josefin

Zebra/tiger
Vi hade extremporträtt idag som uppgift på fotot. Väldigt roligt!! Bara att gå nuts, vilket jag är rätt bra på!
Hade med mig min egna färg från lekbiten! Hade kunnat planerat hennes outfit bättre känner jag. Men i övrigt är jag nöjd med bild och målning.

/Josefin

Farfar



Fotade min farfar, Kjell. Han håller i ett självporträtt som han själv ar målat då han var ung. Nu har han parkinssons blandat med problemen av en stroke. Så han är inte så stabil att han kan måla längre.

Ikväll har jag funderat på min framtid, vad jag vill läsa på universitet/högskola.
Regissör, hotell & resturang, radio, turism... Kom också och tänka på hur mycket jag viftat bort på en gång med den typiskt tjejiga nedvärderande tanken "HA! Det skulle jag aldrig klara..."

/Josefin

Men se där



Övertalade måns till att ställa upp på mitt fotoprojekt. Jag kan ju berätta för er små svin som aldrig kommenterar, att jag skall göra en porträttbok som projektarbete. Blev en massa fina foton, men denna är den enda som jag redigerat hittintills. Den röda tråden skall vara;

gammeldags, ren, tydligt ljus, Julia Margaret Cameron och Jan Storm inspirerade, svart/vita eller gulnade, uttrycka en känsla, gärna något som återspeglar personens personlighet... Lite småluddigt sådär. Men vafan.. Vill bara ta studenten nu!!!

//Josefin

UPDATE

Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade här. Vi har båda haft full rulle och ingen motivation för foto. Men nu är vi här igen! Och visst har ni saknat oss? (he-he, vet att asmånga följer den här bloggen) Bestämde oss iallafall för att en uppdatering vore på sin plats.


Tog ett foto på Saras vackra minnestatuering


Vi lekte modeller och hade stora problem med att vara seriösa.


Jag blev diskriminerad på Hedvigs hörna. Kaffedrickare måste tydligen drass med svarta koppar. Dessutom så hade dom smugglat ner extra koffien i mitt kaffe, som ni kan se. Dålig stil.



For en sväng förbi min klubb och tänkte passa på att fota då jag ändå hade kameran uppe, synd att de som sparrades inte kan boxas och att inställningarna råkade vara bacon.

RSS 2.0